La diversitat ha estat el fil conductor de la Nit més Jove d'aquest divendres


  • Comparteix:

Els partits de futbol sala han estat, de nou, l'activitat amb més èxit

Els partits de futbol sala han estat, de nou, l'activitat amb més èxit

El mestissatge ha estat el el tema escollit per de la Nit més Jove d'aquest divendres, amb la visita guiada per l'exposició 'Santcugatencs també. Instants de mestissatge', del fotògraf Kim Manresa, com a punt fort. A banda d'aquesta activitat, la Nit més Jove ha comptat amb les activitats tradicionals de la iniciativa d'oci nocturn alternatiu de l'Ajuntament.

A més de l'exposició fotogràfica de Kim Manresa, els assistents a la Nit és Jove d'enguany han pogut fer un tast de menjar i veure colombià, escoltar contes d'arreu del món, i participar en un taller de capoeira, el popular ball brasiler. La iniciava d'oci nocturn, però, a comptat també amb les activitats que ja funcionen habitualment, com és la sessió de cinema que organitza l'Ateneu, o els partits de futbol sala al Pavelló de la Rambla del Celler, que aquest divendres ha comptat amb tretze equips. Així ho ha explicat Toni Ramon, tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut.

Toni Ramon

Va aglutinar un grapat de joves que van voler sentir els contes d'arreu del món, que van voler fer un tast de menjat i veure colombià i van voler practicar una mica de capoeir. A l'Ateneu l'activitat de cinema es va consolidant, i el que va tenir més afluència de públic van ser els partits de futbol sala


Amb aquesta activitat s'ha pretès mostrat les diversitat que ofereix el municipi i fer-ho, a més, d'una forma lúdica i amb un to humorístic per tal que la proposta sigui més atractiva pels joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.