Jornades per planificar l'activitat artística a Sant Cugat a cinc anys vista

L'Ajuntament organitza tres jornades, amb representants del món de l'art i la ciutadania, per recollir i consensuar propostes


  • Comparteix:

Imatge d'una obra de Sergi Barnils, un dels ponents de les jornades / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una obra de Sergi Barnils, un dels ponents de les jornades / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat establirà un pla d'acció d'activitats artístiques municipals mitjançant les jornades 'Art a debat, art implicat per a tothom'. La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament per suggeriment de la Taula sectorial d'Arts Visuals i Plàstiques del Consell de Cultura, té la finalitat de recollir i consensuar propostes a partir del debat de representants del sector de l'art i de la participació ciutadana. Les jornades tindran lloc els dissabtes 22 i 29 de gener i el 5 de febrer al matí, a la Unió. La participació és gratuïta i requereix inscripció prèvia.

'Quin art volem?' és el nom de la primera jornada, programada el 22 de gener, de 10 h a 13.30 h. En aquesta primera sessió, la directora del Museu del Disseny de Barcelona, Pilar Vélez, oferirà una ponència i, tot seguit, se celebrarà una taula rodona amb la presidenta del Gremi de Galeristes de Catalunya, Mònica Ramon, l'historiador de l'art Antonio Ontañón, l'artista Salvador Juanpere i l'arquitecte Francesc Pla.

El dissabte 29 de gener, de 10 h a 13.30 h, tindrà lloc la segona jornada, 'Quins artistes tenim?'. En aquesta ocasió hi participaran l'historiador Domènec Miquel, la fundadora del Taller Triangle, Alba Serra, el fotògraf Jordi Camí, el professor d'escultura Josep Roy, el pintor Sergi Barnils i el dissenyador Lluís Sallés.

Finalment, el dissabte 5 de febrer, al mateix horari, se celebrarà la cloenda de les jornades. La directora de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, Eva Virgili, la coordinadora del Taller Triangle, Cristina Mendez, la codirectora del Festival Lumínic Amanda Bernal, la directora de DTerra gallery + workshop, Roberta Ferreira, i l'artista Ariane Patout participaran en l'última taula rodona de les jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.