Pep Bou omple el Teatre Auditori de la màgia de les bombolles, tot i les dificultats climatològiques


  • Comparteix:

La poca humitat provoca que l'artista hagi de modificar lleugerament l'espectacle

La poca humitat provoca que l'artista hagi de modificar lleugerament l'espectacle

El Teatre Auditori s'ha omplert de gom a gom aquest diumenge per veure l'espectacle 'Diàfan', de Pep Bou. Les condicions climatològiques del dia, amb molt poca humitat, van dificultar el treball de Bou, que malgrat tot va fer gaudir a petits i grans amb un espectacle màgic i complex amb les bombolles de sabó com a fil conductor.

L'espectacle 'Diàfan' neix de la mestria de Pep Bou a l'hora de crear bombolles i de la voluntat de l'artista de preservar un llenguatge únic i inèdit basat en la fragilitat i la delicadesa de les bombolles d'aigua i sabó. Un dels punts forts del seu espectacle és la interacció amb el públic, que Pep Bou utilitza com un element més del muntatge.

La visita de Bou al Teatre Auditori va suscitar una gran expectació entre el públic santcugatenc, que va exhaurir les entrades dies abans de l'espectacle. Diumenge, però, les condicions climatològiques, amb molt poca humitat, van deslluir una mica el resultat final, tot i que la qualitat de l'espectacle ha estat molt elevada. Escoltem Pep Bou.

Pep Bou

Fem participar al públic d'aquest joc fràgil i efímer. Tot ha anat sortint més o menys bé, tot i que amb una mica de resistència física. Jo estic content.


A 'Diàfan', Pep Bou crea mons imaginaris amb les bombolles, que mostren l'essència de la realitat més humana. L'artista desenvolupa un treball creatiu artesanal i, per això, essencialment fràgil i variable. En aquest sentit, Pep Bou ha explicat que diumenge, al Teatre Auditori, les condicions climatològiques van provocar canvis en alguns números de l'espectacle.

Pep Bou

És una artesania davant del públic. No faig mai finals iguals de l'espectacle. Hi ha dies que les bombolles no s'uneixen bé, depèn de les condicions atmosfèriques i de l'electricitat estàtica.


L'espectacle 'Diàfan', de Pep Bou, continuarà la seva gira per l'Estat espanyol i viatjarà a Andorra, França, Itàlia i Mèxic. Al mes de maig, Bou s'instal·larà a Las Vegas, als Estats Units, on participarà en l'espectacle del Cirque de Soleil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.