Una tertúlia amb Roger Alier escalfa motors per la representació de Tosca del proper 11 de març


  • Comparteix:

El crític musical Roger Alier ha estat l'encarregat de conduir la tertúlia 'Parlem de Tosca' que s'ha fet al Cafè Auditori per tal d'aprofundir sobre aquesta obra de Giacomo Puccini que es podrà veure el proper divendres, dia 11, al teatre del Centre Cultural. Com cada trimestre, els responsables del Teatre Auditori i els Amics de l'Òpera de Sabadell han volgut posar a disposició del públic totes les eines que els poden fer més entenedor aquest gènere i també aquesta obra en particular.

Aquesta iniciativa, que ha comptat amb la col·laboració dels Amics de l'Òpera de Sabadell, ha volgut acostar el món operístic a tots aquells afeccionats santcugatencs que han omplert el Cafè Auditori de Sant Cugat. Amb la participació d'alguns dels responsables del muntatge que es podrà veure a Sant Cugat el proper divendres 11 de març i del crític musical, Roger Alier, s'ha volgut donar l'oportunitat de conèixer amb més profunditat l'obra de Puccini així com el context històrics en el qual va escriure les seves obres.

Entre d'altres coses, Alier, ha destacat 'Tosca' com la més operística de totes les obres de Puccini i l'ha qualificat com la obra central del mestre italià.

Roger Alier

Potser és la obramés operística de Puccini. És una obra cosmopolita, que té molts ressons humans interessants i una música realment excepcional.


Basada en un triangle amorós, el muntatge dels Amics de l'Òpera de Sabadell està molt ben interpretat, segons Roger Alier, que ha destacat la feina del cor i l'orquestra del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell, el Cor Infantil Orfeó de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, i ha definit l'espectacle com a 'molt rodó' i 'molt ben presentat'.

Recordem que la representació de 'Tosca' al Teatre auditori de Sant Cugat es farà el proper divendres 11 de març a les nou del vespre, sota la direcció musical d'Elio Orciuolo i la direcció d'escena de Nunzio Todisco.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.