L'Ateneu obre un nou espai social a la plaça Pep Ventura per organitzar activitats i reunions


  • Comparteix:

Sota el nom d'Ateneu Plaça, aquest local està obert als Àmics de l'Ateneu perqupe hi puguin organitzar diferents iniciatives

Sota el nom d'Ateneu Plaça, aquest local està obert als Àmics de l'Ateneu perqupe hi puguin organitzar diferents iniciatives

L'Ateneu Santcugatenc ha inaugurat un nou local a la mateixa plaça Pep Ventura, a la cantonada entre els carrers Santa Anna i Sant Esteve. L'anomenat 'Ateneu Plaça' pretén ser un altre espai social obert als Amics de l'Ateneu, on es podran organitzar festes, reunions i jornades gastronòmiques, entre d'altres.

L'Ateneu Plaça ha obert les seves portes amb la idea de reivindicar els espais socials a Sant Cugat, oberts a tothom i amb la voluntat de convertir-los en un espai d'interrelació. En aquest sentit, des de l'Ateneu no han definit un ús concret per al nou local, sinó que serà un espai obert a tot tipus d'activitats de nit, com poden ser una sessió de contes, una de teatre o una altra de música.

Segons el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, l'Ateneu Plaça serà un punt de reunió i un espai gastronòmic, aprofitant que abans hi havia un restaurant en aquest local.

Joan Carles Busquets

La idea és que siguiun espai on la gent pugui organitzar les seves festes, trobades i tractem que sigui una font d'ingressos per l'Ateneu


L'ús del local s'ofereix a tots aquells que disposin del carnet d'Amic de l'Ateneu, que costa 3 euros per curs i que actualment ja tenen més de 1.000 persones, perquè puguin organitzar les seves pròpies trobades a partir de Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.