'Les tres germanes' de Txèkhov i 'El mètode Grönholm', plats forts del proper trimestre del Teatre Auditori


  • Comparteix:

Dansa, òpera i espectacles familiars completen la programació

Dansa, òpera i espectacles familiars completen la programació

'Les tres germanes' de Txèkhov, 'Juli Cèsar' de Shakespeare i l'exitós 'Mètode Grönholm' de Jordi Galceran i direcció de Sergi Belbel són les propostes teatrals de la programació del Teatre Auditori per al proper trimestre, que s'inicia al mes d'abril. En l'apartat musical, els plats forts seran el concert de Moncho i el de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, a més de l'òpera 'Les noces de Figaro' de Mozart, a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell.

Amb una programació de 18 espectacles de diferents gèneres i formats, el Teatre Auditori afronta un nou trimestre carregat de propostes per a tot tipus de públics. Entre elles, destaquen els espectacles teatrals, amb títols com 'Les tres germanes' d'Anton Txèkhov, 'Juli Cèsar' de Shakespeare, o les propostes musicals, que comptaran amb un concert de Moncho, un de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i un altre de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya.

Tot plegat conforma una programació teatral i musical de gran qualitat, tal i com ha assegurat la directora del Centre Cultural, Àngels Seix.

Àngels Seix

Fem 3 obres de teatre molt potents, amb una programació molt important. I presenten també 4 concerts de música, amb el Moncho com a final de progrmació.


Pel que fa a l'òpera, el Teatre Auditori acollirà la reconeguda peça de Mozart 'Les noces de Fígaro', a càrrec dels Amics de l'Òpera de Sabadell. A més, des del Centre Cultural es manté també l'aposta per la dansa, programant l'última creació de Marta Carrasco, titulada 'Eterno? Això sí que no!', basada en textos de Dostoievski i Cioran, i sumant-se un any més a la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

Un altre aspecte molt atractiu de la programació, tot i que encara és poc conegut entre el públic santcugatenc, és el Cicle de Música de Cambra, que en aquesta nova temporada inclourà dos recitals ben diferents -un de clàssic i un altre de latin jazz- a càrrec de dues formacions de la nostra ciutat. Així ho explica Àngels Seix.

Àngels Seix

El Cicle de Música de Cambra es coneix menys, tot i que ja portem anys fent-lo. Aquest trimestre tenim dues formacions de Sant Cugat: un recital de lied de Mariona Benet i Eloi Jové i 'Jazzta Calentito' de Jordi Barceló.


Tampoc no hi faltaran, durant aquest trimestre, un parell de muntatge de programació familiar, ni els duets de poesia, que coincidint amb l'arribada de l'estiu, començaran a fer-se a l'aire lliure, al pati de la Biblioteca del Mil·lenari.

La venda d'abonaments pel proper trimestre s'obrirà el 29 de març i les entrades per als espectacles es podran adquirir a partir del 5 d'abril, tant a les taquilles del Teatre Auditori com per telèfon. L'abonament general, que permet veure 10 espectacles i dos concerts de música de cambra, té un preu de 131,10 euros, el que suposa un 40% de descompte sobre el preu de les localitats. A més, també es pot optar a un abonament per un mínim de 5 espectacles, amb uns descomptes d'entre el 20 i el 30% en funció del tipus d'abonament escollit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.