El setè Festival de Poesia homenatjarà Palau i Fabre


  • Comparteix:

La poetessa santcugatenca Marta Pessarrodona dirigirà la setena edició del Festival de Poesia Sant Cugat, que homenatjarà la figura de Josep Palau i Fabre. La iniciativa, que tindrà lloc a finals d'octubre, pretén aconseguir enguany una major participació de les entitats.

La poeta Marta Pessarrodona, col.laboradora en les edicions anteriors del Festival, pren el relleu a Biel Mesquida al capdavant de la direcció del festival. Per ara, el programa encara està en fase de planificació, però Pessarrodona ja ha avançat que vol aconseguir una major participació de les entitats en aquesta iniciativa.

Marta Pessarrodona

Em sento molt santcugatenca i per això no vull que ningú, actiu en la poesia, quedi fora del festival.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, explica quins motius han portat a nomenar Pessarrodona com a directora del festival.

Àngels Solé

És un persona molt implicada en la vida cultural santcugatenca. És una escriptora imparable i incansable.


Com cada edició, el festival designa un Poeta d'Honor que serà el protagonista del certàmen. Enguany, la figura escollida és Josep Palau i Fabre. Aquest reconeixement coincideix amb el 90è aniversari de Palau i Fabre.

El festival tindrà lloc del 24 al 28 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.