L'Ateneu presenta 'eXart' i les sortides senderistes com les principals novetats de cara al proper trimestre


  • Comparteix:

Les inscripcions per a les més de 80 actiitats ofertades ja estan obertes

Les inscripcions per a les més de 80 actiitats ofertades ja estan obertes

El projecte 'eXart' per a artistes novells i les sortides gastronòmiques i de senderisme són les principals novetats que presenta l'Ateneu Santcugatenc per als propers mesos d'abril, maig i juny. Les inscripcions per a tots els cursos i tallers ja estan obertes i s'allargaran fins que s'exhaureixin les places d'aquest trimestre, que tanca les activitats ofertades des de setembre de l'any passat.

Totes aquelles persones interessades en els més de 80 cursos i activitats que ofereix l'Ateneu ja poden passar per l'entitat per inscriure-s'hi. De l'àmplia oferta destaca, sobretot, el projecte 'eXart' pensat per a joves o artistes novells i les sortides gastronòmiques i senderistes que es faran al Cap de Creus, a diferents cales de la Costa Brava, a Altafulla o al Call de Girona entre d'altres. Ho explica el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Una de les novetats més importants és el projecte eXart per joes artistes i també les sortides gastronòmiques i les senderistes a diferents punts del país


Busquets ha incidit especialment en la novetat que representa el projecte 'eXart', un tipus d'activitat que ja funciona a Barcelona i que pretén estimular els joves interessats en el món de la creació. Així, a partir del 27 d'abril es podrà recollir a la seu de l'Ateneu les bases d'aquest concurs que servirà per muntar una exposició l'octubre vinent. Escoltem Joan Carles Busquets.

Joan Carles Busquets

Aquesta exposició ve marcada pel tema de 'la injustícia' i es poden presentar les propostes fins el proper setembre. El nostre compromís passa per fer una exposició amb aquest material tant a Sant Cugat com fora de Sant Cugat


En aquest sentit, els responsables de l'Ateneu ja han iniciat els contactes per veure on podria exposar-se aquesta exposició, a més de fer-ho a Sant Cugat.

Recordem que les inscripcions es poden fer des d'ara mateix i fins que s'exhaureixin les places i que les diferents activitats començaran la segona setmana setmana d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.