El Teatre Auditori acaba el trimestre amb 'La passió segons Sant Joan' de Bach


  • Comparteix:

'La Passió segons Sant Joan ' de Johann Sebastian Bach ha posat punt i final a la programació d'aquest trimestre del Teatre Auditori. El concert, que pràcticament ha omplert el teatre, ha anat a càrrec de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i la coral Càrmina. Després del descans de Setmana Santa, el Teatre Auditori reempendrà la seva activitat amb l'espectacle 'Notícia del Regne de Mallorques', que arribarà a Sant Cugat en una de les tres úniques funcions que es podran veure d'aquest muntatge als Països Catalans.

L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra i un dels cors catalans més reconeguts, la Coral Càrmina, han portat al Teatre Auditori una de les obres sacres més importants i reconegudes de Johann Sebastian Bach, 'La passió segons Sant Joan'. L'obra vocal del compositor alemany conté un gran predomini de parts recitades i àries, especialment a la segona part del concert. Precisament aquesta complexitat d'elements de l'obra és per al director de l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, el santcugatenc Gerard Claret, un dels principals al·licients.

Gerard Claret

La dificultat és que tots els ingredients els puguis combinar amb les mesures adients, s'ha de lligar la maionesa , i aquí a Sant Cugat ha sortit molt bé


L'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra ha actuat aquesta vegada amb la Coral Càrmina, dirigida per Fernando Marina. El fet de treballar conjuntament ha estat molt positiu i senzill per Claret, ja que les dues formacions ja havien actuat juntes en d'altres ocasions. A més, amb aquesta actuació, ha dit Claret, l'Orquestra completa el repertori de la passió de Bach, ja que fa dos anys ja van interpretar 'La passió segons Mateu'.

Gerard Claret

Ja haviem fet el Magnificat i coincidint amb la Setmana Santa ens ho vamn proposar i no va costar gens, a més ens ha servit per completar les dues passions


Amb aquest concert es tanca la programació d'aquest trimestre al Teatre Auditori. Després de Setmana Santa el concert 'Notícia del regne de Mallorques' reobrirà l'activitat del Teatre, una actuació que està fora de la programació de l'Auditori per als propers 3 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.