La Galeria Pou d'Art ofereix tres tallers artístics per els més petits aquesta Setmana Santa


  • Comparteix:

La galeria-taller Pou d'Art ofereix un cicle de tres tallers artístics per les vacances de Setmana Santa. Els cursos, adreçats a nens i nenes d'edats compreses entre els 4 i els 16 anys, estan programats pels matins del 21 al 24 de març, i el plantejament temàtic gira entorn al conte 'El vestit nou de l'emperador'.

Els tallers de vacances de la Galeria Pou d'Art es consoliden com una alternativa creativa per als nens i joves santcugatencs. Aquesta Setmana Santa, la galeria ha programat tres tallers artístics per fer volar la imaginació dels més joves del municipi.

D'aquesta manera, els nens i nenes de 4 a 10 anys poden participar en un taller de creació plàstica, mentre que els tallers de còmic i de ceràmica estan adreçats als nois i noies de 8 a 16 anys. Aquest cop, Maria Fabre, responsable de la galeria, ha triat el conte del vestit nou de l'emperador, d'Andersen, com a eix temàtic. L'escoltem.

maria fabre

Les activitats d'aquesta Setmana Santa l'agafem a partir d'un conte d'Andersen en motiu de la celebració dels 200 anys del seu naixement: "El vestit nou de l'emperador" i fem activitats de tot tipus.


Els tallers es faran entre els dies 21 i 24 de març, en horari de matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.