Acesa renova el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per difondre el cicle de cinema d'autor


  • Comparteix:

La concessionària d'autopistes farà una aportació de 3.000 euros

La concessionària d'autopistes farà una aportació de 3.000 euros

L'èxit que està tenint el cicle de cinema d'autor en versió original que organitzen conjuntament l'Ajuntament i Cinesa ha portat a l'empresa Acesa a renovar el conveni de col·laboració amb aquesta iniciativa. En total, la concessionària d'autopistes fa una aportació de 3.000 euros que es destinaran, principalment, a la difusió del cicle.

Davant de l'èxit que han tingut les dues primeres edicions del cicle de cinema d'autor en versió original que organitzen l'Ajuntament i Cinesa, la concessionària d'autopistes Acesa ha decidit continuar invertint en la proposta, amb una aportació de 3.000 euros que van destinats a la difusió.

D'aquesta manera, Acesa i l'Ajuntament institucionalitzen la seva col·laboració amb aquesta proposta, que va néixer a finals del passat setembre i de la qual s'està a punt de presentar ja la tercera edició. Així ho ha manifestat l'alcalde, Lluís Recoder, que ha volgut remarcar que l'èxit de la proposta demostra que hi havia una demanda real entre els ciutadans de Sant Cugat.

Lluís Recoder

L'èxit ha estat magnífic, per tant ja estem en el segon cicle i estem preparant el tercer. HI ha gent que ja s'ha fidelitzat els dijous al vespre per anar a veure cinema en versió original.


El conveni signat entre l'Ajuntament de Sant Cugat i Acesa s'emmarca dins un programa de col·laboració de la concessionària d'autopistes està duent a terme amb diferents municipis per potenciar projectes de tipus social i cultural.

Recordem que la segona edició del Cicle de Cinema d'Autor en Versió Original continua aquest dijous amb la projecció 'El pavellón de los oficiales', de Françoise Dupeyron.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.