El bon temps acompanya el concert de les tradicionals Caramelles


  • Comparteix:

La Coral de la Unió i el Cor de La Lira porten la música tradicional en un costum que data de 1872

La Coral de la Unió i el Cor de La Lira porten la música tradicional en un costum que data de 1872

Les tradicionals Caramelles han tornat a la nostra ciutat diumenge i dilluns de Pasqua de la mà de la Coral de la Unió Santcugatenca i el cor La Lira. En una jornada en que el bon temps ha acompanyat les cantades, els santcugatencs han pogut gaudir de valsos, havaneres i sardanes en uns concerts que se celebren des de l'any 1872.

Els carrers de la nostra ciutat s'han omplert aquest diumenge de música tradicional popular, i és que les Caramelles han tornat un cop més per Pasqua. El bon temps a més, ha acompanyat a la comitiva que ha actuat al mercat de Pere San, al Monestir, a la Llar d'Avis i a l'Ajuntament, un recorregut que ha tingut com a punt d'inici aquesta emissora, Ràdio Sant Cugat.

Albert Santiago, director de la coral de la Unió ha fet una valoració molt positiva de la jornada i ha destacat també que el fet d'actuar a més d'un lloc fa que la coral pugui interpretar totes les peces assajades.

Albert Santiago

Ha anat molt bé perquè portem un repertori d'unes cinc o sis cançons, i és molt gratificant per la coral poder cantar a més d'un lloc perquè les podem interpretar totes


Pel que fa als temes interpretats, la Coral de la Unió i el Cor de La Lira, han presentat les tradicionals caramelles 'A la primavera', 'A les noies' o 'Al jovent', havaneres com Cala Molgó o sardanes com la 'Puntaire'. Allà on han actuat, els dos cors han tingut una molt bona rebuda, amb pastes i moscatell com explica el mateix Santiago.

Albert Santiago

Hem contactat primer els llocs on anem i per això hi tenim una bona rebuda amb pastes i moscatell


Dilluns de Pasqua el recorregut ha començat també de bon matí al centre de la ciutat i ha arribat fins el Golf Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.