La màgia deixa amb la boca oberta el públic del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha viscut aquest divendres una nit màgica gràcies a l'espectacle 'Els Amics del Mag Lari'. Mags de renom internacional com Sergi Buka, Enric Magoo, Hausson, Anthony Blake i el mateix Mag Lari han deixat bocabadat el públic santcugatenc, que ha destacat especialment els jocs de mentalisme i la moderna posada en escena d'alguns dels números.

Al llarg de l'espectacle, el públic ha pogut veure trucs i jocs tan diferents com els números de manipulació del mag Housson o la màgia basada en les noves tecnologies de Sergi Buka. No hi ha faltat la màgia còmica d'Enric Magoo, que ha demostrat el perquè del Premi Mundial de Màgia amb un número de Frankenstein, ni els trucs de mentalisme d'Anthony Blake.

El creador i director del muntatge, Mag Lari, s'ha mostrat molt satisfet de com ha anat tota la gala de màgia.

Mag Lari

Estic molt conent de com ha anat tot. Estic molt agraït a Sant Cugat, m'han aplaudit molt i això s'agraeix moltíssim.


També el públic del Teatre-Auditori ha fet una valoració molt positiva de l'espectacle. Petits i grans s'han mostrat impressionats pels jocs i han destacat els números de mentalisme com els més espectaculars.

Públic

Totalment increïble m'he quedat imperssionat, tots els mags han estat fantàstics. / Llegien el pensament! Ha estat increïble./ M'ha agradat molt el muntatge que incorporava les noves tecnologies.


La màgia, però, no ha acabat aquí. Aquest dissabte, el Mag Lari ha tornat al Teatre-Auditori, aquest cop per presentar el seu espectacle 'Secrets'. Una vegada més, els espectadors han sortit entusiasmats.

Públic

Hi ha algun truc, perquè això és impossible fer-ho. / M'ha agradat molt, és molt bo. / No s'endevina cap truc. / És màgia de veritat.


Aquest diumenge hi ha un altra oportunitat de veure els 'Secrets' del Mag Lari, a les 12 del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.