Jordi Lara és l'escriptor santcugatenc del mes d'abril de Sant Cugat


  • Comparteix:

Lara és el director del programa Nydia de TVC

Lara és el director del programa Nydia de TVC

Jordi Lara és l'escollit per la Canals-Galeria d'Art com l'escriptor santcugatenc del mes d'abril. Lara, que porta 7 anys afincat a la nostra ciutat, és un autor polifacètic que ha compatibilitzat la seva producció com a narrador i dramaturg amb la direcció d'espais televisius sobre cultura popular catalana.

Jordi Lara, l'escriptor del mes d'abril a Sant Cugat, és un escriptor polifacètic que conrea diferents gèneres, des de la poesia al conte, passant pel teatre. La seva passió i tema central de la seva obra és la música catalana. En aquest sentit, ha estrenat obres de teatre i ha compost música per a diferents muntatges escènics. A més, és el director del programa de sardanes i cultura popular catalana de Televisió de Catalunya, 'Nydia'.

El promotor de la iniciativa de l'Escriptor del mes, el galerista Josep Canals, explica perquè ha escollit Jordi Lara per ser homenatjat durant aquest mes d'abril.

Josep Canals

Agafem un dels autors santcugatencs que ha vingut a viure des de fa set anys a la ciutat i té una filla santcugatenca. Viu intensament el món mediàtic a través de la televisió i també el món de la literatura.


De la seva banda, Jordi Lara creu que el fet d'haver estat escollit escriptor del mes és una manera d'integrar-se més a la vida cultural de la ciutat.

Jordi Lara

Sant Cugat és una ciutat que ha rebut molta gent de fora, des del punt de vista cultural ha d'articular una personalitat pròpia. Naturalment també hi hem de contribuir la gent de fora. Per això hem de prestar atenció a propostes de persones que treballen intensament en el tema.


'Una boa paint un elefant' és el nou llibre que l'escriptor traurà al mercat, precisament durant aquest mes d'abril. Jordi Lara està treballant en tres projectes més. Prepara el text i la posada en escena d'un oratori pel Festival de Torruella de Montgrí, està escrivint un llibret d'òpera que té prevista l'estrena l'any 2007, i treballa en l'elaboració d'un llibre autobiogràfic a través dels ajuts a la creació d'Enciclopèdia Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.