Ana Maria Matute protagonitza avui el cicle 'Parlem amb...', inclòs dins els actes de l'Any del Llibre


  • Comparteix:

Sebastià Serrano i Enrique Vila-Matas seran els propers convidats

Sebastià Serrano i Enrique Vila-Matas seran els propers convidats

La reconeguda escriptora Ana Maria Matute és la protagonista, avui, de cicle de xerrades i diàlegs amb escriptors que organitzen les llibreries de la ciutat dins l'Any del Llibre i la Lectura. Matute, que és una de les principals escriptores espanyoles de postguerra, parlarà de la seva visió de la literatura en un acte que tindrà lloc a la Biblioteca del Mil·lenari a partir de les vuit del vespre.

La Biblioteca del Mil·lenari acull aquest vespre, a les vuit, la segona xerrada del cicle de 'Diàlegs amb escriptors' organitzat per l'Ajuntament i diverses llibreries de la ciutat. L'escriptora Ana María Matute serà avui l'encarregada de donar la seva visió particular de la literatura.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha mostrat il·lusionada per poder acollir a la nostra ciutat a l'autora de llibres com 'Los hijos muertos', premi Nacional de Literatura l'any 1959, 'Olvidado rey Gudú' i 'Primera memoria', entre d'altres.

Àngels Solé

És un privilegi que vingui a Sant Cugat i ens fa molta il·lusió. És una dona que sempre és interessant quan explica la seva percepció de la literatura.


I és que Ana María Matute és un dels principals noms de l'anomenada 'novel·la de postguerra' i ha estat guardonada amb els més importants premis de la literatura, com el premi Nadal, el Premi Nacional de Literatura i premi Lazarillo, entre d'altres. L'any 1996 va ingressar a la Reial Acadèmia de la Llengua Espanyola, on ocupa el seient 'k', i ha estat proposada pel Premi Nobel de literatura.

El cicle, que va iniciar-se amb l'escriptor Narcís Comadira, tindrà continuïtat cada primer dimecres de mes. Els propers escriptors en donar el seu parer sobre la literatura seran Sebastià Serrano, el 4 de maig, i Enrique Vila-Matas, l'1 de juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.