'Les tres germanes' de Txèkhov arriba avui l'Auditori amb Madaula, Vilarasau i Conejero


  • Comparteix:

El muntatge està dirigit per Ariel Garcia Valdés

El muntatge està dirigit per Ariel Garcia Valdés

L'obra 'Les tres germanes', de Txèkhov, arriba aquest vespre al Teatre Auditori amb una representació que s'allunya de la típica visió tràgica i transcendent que s'ha fet fins ara d'aquest text. Sota la direcció d'Ariel García Valdés, el muntatge compta amb un repertori de luxe on destaquen noms santcugatencs com Ramon Madaula, Emma Vilarasau i Laura Conejero.

Després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya, l'obra 'Les tres germanes' d'Anton Txèkhov, arriba aquest divendres al Teatre Auditori a partir de les 9 de la nit.

El muntatge, dirigit per Ariel García Valdés, es presenta sota un punt de vista que intenta defugir la típica visió transcendental i tràgica que s'ha donat sovint a les peces teatrals de l'autor rus. Segons l'actor Pep Planes, aquesta és l'aposta principal del director, que mostra uns personatges fràgils i que d'alguna manera s'apropen a tothom.

Pep Planes

Els personatges estan plens de vitalitat i també mostren fragilitat. El director s'allunya de la típica visió trascendent i tràgica de les obres de l'autor rus.


Planes també ha destacat que el fet de mostrar personatges que s'identifiquin amb el públic representava un dels objectius d'Anton Txèkhov. L'obra, en aquest sentit, intenta reflectir en part la situació de decadència i els problemes que pertorbaven a la burgesia de la Rússia prerevolucionaria.

Cal destacar també que el muntatge compta amb un gran repartiment d'actors, entre els que destaquen els santcugatencs Emma Vilarasau, Laura Conejero i Ramon Madaula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.