El concurs de contes per a centres de secundària que organitza RSC rep 84 exemplars


  • Comparteix:

L'entrega de premis es farà el mateix dia de Sant Jordi

L'entrega de premis es farà el mateix dia de Sant Jordi

Un total de 84 joves santcugatencs han presentat els seus escrits per participar en el concurs literari que, com cada any, organitza Ràdio Sant Cugat amb motiu de la diada de Sant Jordi. L'entrega de premis es farà el mateix 23 d'abril, durant el programa especial que oferirà aquesta emissora.

84 contes, 20 menys que en l'edició anterior, són els que han arribat enguany als estudis de ràdio Sant Cugat per participar en la cinquena edició de concurs de contes que com cada any organitza aquesta emissora per celebrar la diada de Sant Jordi.

Tot i que enguany el concurs ha patit una petita davallada, pel que fa al número de participants, els organitzadors del certamen creuen que aquesta baixada de participació és conseqüència del gran número de concursos que es fan per commemorar l'Any Internacional del Llibre i la Lectura, i és per això que no ho veuen com un fet negatiu. Així ho ha explicat Carme Reverte, responsable de Programes de Ràdio Sant Cugat.

Carme Reverte

Sabíem que aquest any, al ser un any especial per la celebració de l'Any del Llibre i la Lectura, seria complicat. Ha provocat que es convoquessin molts concursos i la gent es reparteix més. Estem contents perquè la davallada no ha sigut molt espectacular.


Tot i que els membres del jurat no han llegit encara tots els escrits, coincideixen a dir que per el moment els contes que han passat per les seves mans se semblen molt, i segueixen, la gran majoria d'ells, el mateix fil conductor per explicar històries similars. Escoltem Carme Reverte.

Carme Reverte

Tots els treballs que per el moment ja han passat per les meves mans, segueixen una mateixa dinàmica i argument. Tots porten una mica de moralina al final.


Recoder que aquest any, i com a novetat, els contes guanyadors es gravaran i s'emetran durant el programa 'l'Odissea' que edita i presenta Jordi Van Campen. Això permetrà no només escoltar-los sinó també comentar les obres i entrevistar en profunditat els seus autors.

El nom dels guanyadors es donarà a conèixer el dia 23 d'abril, en el marc de la programació especial que oferirà aquesta emissora amb motiu de Sant Jordi. Els guanyadors rebran entre d'altres obsequis, una minicadena de música, entrades per Port Aventura i per anar al cinema, així com un lot de llibre. Igual que en altres edicions també, els contes premiats es publicaran al Diari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.