Antonio Machado ajuda a millorar l'assistència de públic del cicle 'Les Veus de la Paraula'


  • Comparteix:

Els poemes i cançons d'Antonio Machado han fet augmentar l'assistència de púbic a la cita mensual del tercer cicle de 'Les Veus de la Paraula' de Pentagrama. D'aquesta manera la companyia es recupera dels últims muntatges presentats en els quals l'assistència de públic no havia estat la desitjada.

'Pentagrama' ha aconseguit acostar més de trenta persones al Casal de Valldoreix amb un espectacle dividit en dues parts en les que s'han interpretat poemes i cançons de Machado i d'altres poetes com Alberti o Jiménez. En aquesta ocasió a més d'Eduard Araujo, han participat a l'espectacle la rapsode Emília Serrano, la mestra Lluïsa Carbajo i el president de la Fundació Sant Cugat, Àlvar Roda. Araujo considera que el fet que hagi participat diferents col·laboradors ha fet que s'acostes més gent al Casal de Cultura de Valldoreix.

Eduard Araujo

Depen de les vegades, avui actua més gent com l'Emilia Serrano, com a rapsoda, la lluïsa Carbajo que intervé en la part explicativa i l'Alvar Roda, el president de la Fundació Sant Cugat


Després d'aquest muntatge 'Pentagrama' ja està preparant l'última representació del tercer cicle de 'Les Veus de la Paraula', el punt i final el posarà un recital de poesia eròtica en el que col·laboraran 'Mira-Sol Teatre', el Teatre de la Unió i Espiral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.