Sant Cugat celebra aquest cap de setmana un Sant Jordi molt especial coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura


  • Comparteix:

Llibreries, floristeries i entitats de tot el municipi s'han bolcat en aquesta festa, que enguany s'allargarà durant dos dies

Llibreries, floristeries i entitats de tot el municipi s'han bolcat en aquesta festa, que enguany s'allargarà durant dos dies

Sant Cugat celebra la diada de Sant Jordi amb un ampli ventall de propostes i activitats que s'allargaran durant tot el cap de setmana. Coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura, l'Ajuntament, les entitats i els comerços del municipi han organitzat durant aquests dos dies propostes molt diverses, com el tradicional concert al Teatre Auditori, una lectura popular del Quixot o un taller de punts de llibre per als més petits.

Tant el centre com els districtes celebraran aquest cap de setmana la diada de Sant Jordi que enguany pren un caire encara més especial ja que coincideix amb l'Any del Llibre i la Lectura. D'aquesta manera, els santcugatencs podran gaudir d'un extens programa preparat especialment per la celebració de Sant Jordi i que aplega bona part del teixit associatiu de la ciutat.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha remarcat el gran esforç que han fet enguany tant les llibreries com les diferents entitats del municipi.

Àngels Solé

Penso que a nivell de districtes hi ha un esforç important, més que altres anys, i també al centre hi haurà activitats i les llibreries al carrer, però aquest any durant dos dies.


El quart centenari de la publicació del Quixot també tindrà la seva commemoració al programa de la diada de Sant Jordi, amb una lectura popular de l'obra de Cervantes. No hi faltaran una auca de sant Jordi a la plaça de l'Om, un taller de puts de llibre per als més petits o les tradicionals actuacions de castellers i sardanes. Segons Solé, moltes de les entitats que han participat en el programa d'actes de l'Any del Llibre i la Lectura han volgut tenir presència en aquesta festa de Sant Jordi, amb activitats variades i per a tots els gustos.

Àngels Solé

A la plaça de l'Om tenim l'Auca de Sant Jordi, fem un taller de punt de llibre a la plaça Octavià, que és una manera de motivar els petits, un recital poètic, al Museu farem una lectura de contes entre capitells...


Als districtes, les propostes aniran des d'una cercavila del Drac i un espectacle infantil d'animació a Les Planes, al concurs de narrativa de la Floresta o un muntatge de titelles sobre el Quixot que han preparat a Mira-Sol.

A banda, la jornada tampoc no hi podran faltar les parades de llibres i roses que s'instal·laran pels carrers i places de la ciutat i la parada de la Biblioteca del Mil·lenari, on es podran trobar llibres d'autors i autores de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.