Jordi Traperho exposa al Triangle de Barcelona


  • Comparteix:

Gaudi@mus és el títol de l'exposició en homenatge a Gaudí que s'ha inaugurat al hall d'El Triangle de Barcelona. A la mostra participa Jordi Traperho, i està formada per un conjunt d'escultopintures que remeten als paisatges de Gaudí.

L'objectiu d'aquesta mostra és apropar la l'obra de Gaudí als ciutadans sota la visió de Jordi Traperho. L'exposició es composa d'un grup de pintures de gran format que cobreixen les columnes del hall i altres pintures sobre plàstic penjades del sostre. Aquest conjunt constitueix un ambient plàstic que envolta al visitant i transforma l'espai. En dóna els detalls Jordi Traperho.

Jordi Traperho



Les escultopintures s'inspiren en el Parc Güell i sobretot en la naturalesa de l'obra de l'arquitecte català. Aquesta és la segona vegada que Jordi Traperho exposa a l'espai del Triangle. La mostra es pot veure des del 10 de juny però fins ahir no estava completa. Jordi Traperho explica quina ha estat la rebuda del públic.

Jordi Traperho



L'Exposició es podrà veure al Triangle de Barcelona fins el 13 de juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.