L'Agrupament Escolta Berenguer el Gran celebra un any més la festa medieval per Sant Jordi


  • Comparteix:

La festa ha acabat a la nit amb un concert jove al Pla del Vinyet

La festa ha acabat a la nit amb un concert jove al Pla del Vinyet

Una actuació dels Castellers, activitats infantils i un sopar popular han estat alguns dels actes de la festa medieval que ha celebrat, un any més, l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran. Nens, joves i grans han pogut gaudir aquest dissabte d'un dia festiu amb un ventall d'activitats per a totes les edats.

El dia ha començat amb una sèrie d'activitats per als més petits als Jardins del Monestir, i per la tarda una xocolatada seguida d'una actuació dels Castellers de Sant Cugat. Cap al vespre tots els qui han volgut participar en un sopar popular han portat la carn i l'agrupament ha proporcionat les brases, la graella i el vi. Després del sopar, s'ha ofert l'actuació del grup de tabalers Kimbala i els Diables, que han donat pas a la darrera activitat del dia, el concert per a joves al Pla del Vinyet.

No és la primera vegada que l'agupament celebra una festivitat com aquesta ja que anys enrera ja havien ofert activitats per grans i petits el dia de Sant Jordi. Ho explica Albert Utgés.

Albert Utgés

Des de fa uns 5 o 6 anys totes aquestes dates que s'apropen al 23 d'abril fem una petita festa de tipus medieval.


Les activitats han reunit a families que s'han volgut apropar per gaudir de l'oferta lúdica que els hi ha proporcionat l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran. Una programació que, segons els seus responsables, està especialment dirigida als més petits. Albert Utgés.

Albert Utgés

Sempre són festes que estan obertes a tothom i sobretot incidim molt en oferir activitats als més petits.


Amb aquesta celebració, ja són sis les vegades que l'agrupament Escolta Berenguer el Gran ha organitzat activitats i espectacles per als ciutadans de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.