Els Castellers de Sant Cugat descarreguen tres castells de 6 a la diada de Sant Jordi


  • Comparteix:

La colla local vol consolidar els castells de 7 i convertir-se, el 2006, en colla de 8

La colla local vol consolidar els castells de 7 i convertir-se, el 2006, en colla de 8

Els Castellers de Sant Cugat s'han sumat aquest dissabte a la celebració de la diada de Sant Jordi amb una actuació a la plaça d'Octavià en què han descarregat tres castells de la gamma de sis. La intenció de la colla local, que diumenge ha repetit actuació a Montgat, és consolidar en les properes cites els castells de 7 per convertir-se, de cara a l'any vinent, en colla de 8.

Després d'un dia intens venent llibres i roses, els membres de la colla local han sortit a plaça aquest dissabte amb una pinya més aviat escassa però amb moltes ganes. Els de Sant Cugat han aconseguit descarregar davant el seu públic tres castells de la gamma de 6: el 3 de 6 aixecat per sota, la torre de 6 i el tres de 6. Malgrat que la valoració de la jornada és en general positiva, la colla castellera va haver d'actuar a les nou de la nit, una hora més tard del que tenien previst. En aquest sentit han volgut mostrar, en part, la seva queixa cap a l'Ajuntament per la manca de previsió. Escoltem Aina Serra, portaveu de la colla.

Aina Serra

Teníem previst actuar a les vuit de la nit i vam haver de retardar-ho fins a les nou. Això va despitar molt al públic i en aquest sentit ens queixem de la manca de previsió de l'Ajuntament. Malgrat això va anar força bé.


Diumenge, els camises verdes s'han traslladat a Montgat on, amb més pinya i acompanyats pels Castellers de Badalona i Esparreguera, han pogut completar el 3 de 6 aixecat per sota, el 3 de 7 i el 4 de 6, amb dos pilars de 4 per acabar l'actuació.

Ara, els Castellers de Sant Cugat es prendran uns quants caps de setmana de descans, fins el dia 22 de maig, quan actuaran a La Floresta en motiu del desè aniversari de l'agrupació de gent gran del districte, i acompanyats pels Matussers de Molins de Rei.

Des de la colla local insisteixen en la importància de mantenir un bon ritme d'assajos i de comptar amb més gent a la pinya per poder fer castells de 7 sense dificultat en les properes actuacions i, de cara a l'any que ve, assolir la fita de convertir-se en colla de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.