La Nit més Jove també es suma al Dia Internacional de la Dansa


  • Comparteix:

El programa comptarà amb propostes de dansa, cinema i competicions esportives

El programa comptarà amb propostes de dansa, cinema i competicions esportives

La dansa serà la protagonista de la nova edició de la Nit més Jove d'aquesta nit de divendres. L'espectacle Eterno? Això sí que no! de la companyia Marta Carrasco que s'ofereix amb un preu especial per als joves del municipi. L'oferta es complementarà amb altres activitats com una sessió doble de cinema i un taller de llums que es realitzaran a l'Ateneu santcugatenc.

La nova edició de la Nit més Jove, el programa d'activitats juvenil en horari nocturn que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat en col·laboració amb l'Ateneu santcugatenc, dedicarà bona part de la nit de d'avui al dia Internacional de la dansa. L'espectacle 'Eterno? Això sí que no! de la companyia de Marta Carrasco donarà el tret de sortida a una nit plena d'activitats dedicada a un públic més juvenil. Aquesta activitat, que es realitzarà al Teatre Auditori a les deu de la nit tindrà un preu especial per a joves fins a 29 anys.

Els joves santcugatencs, però també podran gaudir d'altres espectacles de dansa com 'Per què llegim Prolegdansit trànsit' amb el cos de Dansa de l'Esbart i 'Menos 373 grados' amb la companyia de Dansa contemporània Inestables. Aquests dos muntatges tindran lloc a l'aire lliure, a la mateixa Plaça del Centre Cultural, un cop acabi l'espectacle de Marta Carrasco.

La dansa però no és l'única activitat preparada per aquesta nova edició de la Nit més Jove, perquè com ja és habitual, els organitzadors també han muntat un passi de cinema, aquest cop doble, així com un taller de llums, que es desenvoluparan a l'Ateneu santcugatenc.

Els més esportistes també podran participar, una vegada més, en les ja tradicionals activitats esportives del Pavelló Municipal. Aquest cop es disputarà el vuitè Torneig de Futbol Sala, que fins el moment ha obtingut un gran èxit de convocatòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.