Sant Cugat celebra el Dia Internacional de la Dansa amb diferents propostes que s'allargaran fins dissabte


  • Comparteix:

L'espectacle 'Eterno? Això sí que no!' de Marta Carrasco, dóna el tret de sortida a aquestes activitats

L'espectacle 'Eterno? Això sí que no!' de Marta Carrasco, dóna el tret de sortida a aquestes activitats

Sant Cugat se suma avui a la celebració del Dia Internacional de la Dansa, i ho fa amb diferents propostes que s'allargaran fins aquest dissabte. L'espectacle 'Eterno? Això sí que no!' de Marta Carrasco, al Teatre Auditori, donarà de sortida a aquesta commemoració, que comptarà també amb l'espectacle 'Per què llegim?' de l'Esbart Sant Cugat. No hi faltaran diferents tallers a càrrec de les diferents escoles de dansa del municipi

L'espectacle 'Eterno? Això sí que no!' de Marta Carrasco serà l'encarregat de donar el tret de sortida al dia Internacional de la Dansa que se celebra avui, dia 29 d'abril.

La mateixa ballarina ha explicat que 'Eterno? Això sí que no!' és un espectacle molt visual, que no deixa indiferent a ningú i que neix de la seva passió pels textos de Cioran i Dostoievski.

Marta Carrasco

L'espectacle aborda el pessimisme, però no fa preguntes sobre l'eternitat. És molt visual i tot està plantejat des de l'humor. No deixa indiferent ningú, ho tinc comprovat.


La commemoració del Dia Internacional de la Dansa comptarà però, igual que en les anteriors edicions, amb diferents propostes a càrrec de les companyies i escoles de dansa del municipi. UN escoles que, segons la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, contribueixen a fer de Sant Cugat una ciutat on aquesta disciplina està molt present i d'una manera molt viva.

Àngels Solé

Nosaltres com a ciutat hem fet un esforç per la dansa, amb una programació estable al Teatre Auditori, Dansa a Sant Cugat i les nostres escoles també són qualitativament importants.


En aquest sentit, una de les propostes d'enguany arriba de la mà de l'Esbart Sant Cugat, que aquesta mateixa nit, i just després de l'espectacle de Marta Carrasco, presentarà a la plaça del Centre Cultural el seu muntatge 'Per què llegim?', una proposta que s'emmarca dins l'Any del llibre i la Lectura. Així ho ha explicat Quim Pla, membre de l'Esbart.

Quim Pla

L'espectacle tracta sobre diferents accions i reaccions al voltant de la gran aventura que és llegir i trobar-se amb un llibre.


Demà dissabte, les activitats continuaran amb les diferents escoles de dansa del municipi, com el mateix Esbart, Laura Esteve i Color, que oferiran tallers oberts a tothom que permetran als santcugatencs conèixer de més a prop disciplines com el flamenc, la dansa clàssica i contemporània o la dansa tradicional.

Aquests tallers es faran a la plaça del Centre Cultural, just al costat de la mostra Sant Cugat Actiu, des de les onze del matí i fins a les dues de la tarda. Per complementar l'oferta, en aquesta edició es comptarà també amb la col·laboració de la companyia Nats Nus, que oferirà tallers de dansa per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.