Diables de Sant Cugat celebraran els seus 15 anys amb activitats obertes a tota la ciutadania


  • Comparteix:

El col·lectiu s'ha constituït recentment com a entitat

El col·lectiu s'ha constituït recentment com a entitat

Els Diables de Sant Cugat celebraran el proper dissabte 14 de maig els seus 15 anys d'història amb 12 hores ininterrompudes d'activitats als voltants del Monestir. L'entitat ha preparat diferents tallers i concerts, així com un dinar i un sopar popular, oberts a tota la ciutadania. La celebració servirà, també, per presentar en societat la seva recent constitució com a entitat.

El proper dissabte 14 de maig els Diables de Sant Cugat celebraran els seus 15 anys d'història, i ho faran amb un gran ventall d'activitats destinades a tot tipus de públic. La jornada començarà a la una del migdia amb un cercavila i seguirà amb un dinar popular als Jardins del Monestir. A la tarda, l'entitat santcugatenca ha preparat diferents tallers per als més petits, així com actuacions d'altres entitats santcugatenques. El dia acabarà amb un sopar popular i dos concerts, a càrrec del grup local Mistelhaid i el grup Omelé, de La Garriga.

El president de Diables de Sant Cugat, Èric Ricard, ha explicat que és una festa oberta a tothom, i ha afegit que és una bona oportunitat per conèixer de prop el món dels diables i tot el que l'envolta.

Èric Ricard

Conviem a tothom a que vingui. Farem activitats per a totes les edats. Creiem que és una oportunitat per conèixer els diables de prop i tot el que l'envolta.


De la seva banda, el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha destacat la importància que altres entitats del municipi participin en aquest tipus d'activitats i ha afegit que l'aportació que realitza l'Àrea de Joventut, conjuntament amb la de Cultura, no és només de tipus econòmic sinó també tècnic. En aquest sentit, Ramon ha explicat que l'Espai Jove ha donat suport al col·lectiu en el seu procés de constitució com a entitat.

Toni Ramon

Felicitar a diables per aquest 15 anys. També felictar-los perquè s'ha fet el pas d'associació a entitat amb el suport de l'espai jove. Hem fet una aportació que entra dins de les directrius que té el departament. És un suport no només material sinó també tècnic


El pressupost que l'Ajuntament destina a aquesta entitat és de 1.500 euros pels vestits nous que han estat confeccionat, i que es reparteix entre els departaments de Cultura i Joventut, i 3.000 euros més per a la festa, que és una aportació directa de l'Àrea de Joventut.

Recordem que la jornada de celebració començarà a la plaça de l'estació, però que les altres activitats tindran lloc entre el passeig dels Plataners, als Jardins del Monestir, i la plaça d'Octavià. És en aquesta plaça on els Diables de Sant Cugat tenen pensat muntar una carpa on es podran trobar plafons informatius de l'entitat, així com fotografies dels seus 15 anys d'història i una exposició dels diferents vestits que han utilitzat, entre d'altres coses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.