Le nozze di Figaro omple el Teatre Auditori


  • Comparteix:

Amb una excel·lent qualitat vocal i teatral, l'òpera de Mozart, 'Le nozze di Figaro' ha omplert aquest divendres nit el Teatre Auditori de Sant Cugat. Aquesta producció, que anticipa la celebració del 250 aniversari del naixement del compositor, l'ha interpretada el Cor d'Amics de l'òpera de Sabadell i l'Orquestra simfònica del Vallès.

Després de mesos de preparació, l'acte de quatre hores de durada i dos descansos ha esgotat les entrades a platea i l'amfiteatre s'ha omplert gairebé per complet. El públic ha mostrat interès per l'obra i ha pogut gaudir d'una bona posada en escena dels protagonistes.

L'òpera és una versió italiana de l'obra de l'escriptor francès Beaumarchais que critica les diferències socials de la seva època, i més tard va ser interpretada per Mozart. Segons ha dit una de les protagonistes de l'acte, María José Martos, les obres d'aquest músic no passen mai de moda i reflecteixen encara avui dia situacions i problemes de la seva època.

María José Martos

Las óperas de Mozart se pueden aplicar a la vida real, las diferencias de clase es un tema latente, por desgracia.


L'acte ha comptat amb reconeguts cantants d'òpera com María José Siri, Kyung-Jun Park i el director d'orquestra Daniel Martínez, molt aclamat pel públic, a més de Pau Monterde, director d'escena. El públic santcugatenc que ha assistit a aquest acte ha pogut seguir la trama de l'obra gràcies als subtítols.

Sant Cugat ha estat una de les nou ciutats on s'està representant l'obra. Les tres properes actuacions que en queden se celebraran la pròxima setmana i s'acabaran el dia 14 d'aquest mes al Teatre Zorrilla de Badalona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.