Mira-Sol celebra la festa del Casal reclamant una piscina i un millor sistema de canalització de l'aigua


  • Comparteix:

L'Associació de veïns Sant Joan de Mira-Sol ha celebrat aquest diumenge la quinzena festa del Casal, marcada per la reivindicació d'una piscina municipal a la zona i per la demanda de mesures per evitar que, en cas de pluges, es desbordi la riera i puguin haver-hi inundacions. Entre les activitats organitzades, han destacat un concert de guitarra a càrrec de Toti Soler, una arrossada popular i un ball de tarda.

La quinzena festa de l'associació de veïns de Sant Joan de Mira-Sol ha estat marcada per les reivindicacions. I és que un cop engegat el projecte d'ampliació del Casal de Cultura, des de l'entitat veïnal han aprofitat aquesta festa per reclamar un cop més un piscina pública en aquesta zona així com un sistema de canalització de les aigües que eviti que el districte pugui inundar-se en cas de fortes pluges.

Els veïns són conscients però, que per aconseguir la piscina hauran de fer moltes més festes reivindicatives. Així ho ha dit Josep Maria Àngel, president de l'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol.

Josep Maria Àngel

Nosaltres posem sobre la taula coses que necessitem, i una d'elles és una piscina, que continuem demanant. Segurament ens costarà moltes paelles, però al final la tindrem


Pel que fa al tema de l'aigua, els veïns demanen un bon sistema de desguàs tant de les aigües pluvials com de les aigües negres. Des de l'associació de veïns avisen que si hi hagués pluges fortes, Mira-Sol corre un fort risc d'inundar-se. Cal remarcar però que el pla d'obres del clavegueram, però, ja està en mans de l'Agència Catalana de l'Aigua, i que el projecte de desdoblament de les aigües pluvials està a punt de ser aprovat per l'Ajuntament.

A banda del caire reivindicatiu de la jornada, els assistents han pogut gaudir de diverses propostes de caire lúdic, entre els que ha destacat un concert de guitarra a càrrec del compositor, cantant i músic Toti Soler. Josep Maria Àngel s'ha mostrat molt satisfet amb l'actuació i amb l'acollida del públic que s'ha acostat al Casal de Cultura de Mira-Sol.

Josep Maria Àngel

El concert ha estat una meravella. Fa una música molt suau, intimista, tranquil·la, i ha agradat molt. Ha estat tot un luxe tenir el Toti Soler a Mira-Sol


La jornada s'ha completat amb una arrossada, que ha comptat amb unes 250 persones, i un ball de tarda, al que hi ha participat un centenar de veïns del districte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.