L'edició d'enguany de l'estand de gossos i gats acaba amb l'adopció de quatre animals


  • Comparteix:

El Cau Amic, protectors d'animals i altres entitats s'han sumat a la iniciativa

El Cau Amic, protectors d'animals i altres entitats s'han sumat a la iniciativa

Aquest cap de setmana la plaça Octavià ha acollit una nova edició de l'estand d'adopció de gossos i gats que organitza l'Ajuntament de la ciutat. Des de l'àrea de Medi Ambient i les entitats organitzadores s'ha informat als santcugatencs sobre l'adopció solidària d'animals i s'ha aconseguit l'adopció de quatre gossos.

Aquest cap de setmana els santcugatencs s'han pogut conscienciar sobre l'adopció solidària d'animals a la paradeta informativa que per cinquena vegada ha disposat l'àrea de medi Ambient de l'Ajuntament a la plaça Octavià. També hi han col·laborat el Cau Amic, la protectora d'animals i d'altres entitats que s'han volgut sumar a aquesta iniciativa per sensibilitzar la població de la problemàtica que suposa l'abandó d'animals. Montse Sant responsable del Cau Amic ha valorat positivament l'acte.

Montse Sant

En general ha anat bé però no hem d'oblidar que cada vegada necessitem més gent perquè encara hi ha gossos.


Des de l'organització no preveuen canvis per a properes edicions i aposten per l'adopció solidària i per la conscienciació. S'han manifestat contents perquè aquest cap de setmana s'han adoptat quatre gossos i esperen que en els propers dies s'acosti més gent a les instal·lacions de la protectora per reduir una mica més la xifra d'animals sense llar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.