L'expert en el Quixot, Francisco Rico, protagonista avui de l'Aula d'Extensió Universitària


  • Comparteix:

'Per què el Quixot?' és el títol de la conferència que pronuncia aquesta tarda al Teatre de la Unió el filòleg i expert en l'obra de Cervantes Francisco Rico, en el marc de l'Aula d'Extensió Universitària per a la Gent Gran. Rico, que és membre de la Real Academia Española (RAE), és el responsable de la darrera edició del Quixot, publicada amb motiu del quart centenari de l'aparició de l'obra.

El Teatre de la Unió acull aquesta tarda, a dos quarts de sis, la conferència 'Per què el Quixot?' a càrrec del filòleg Francisco Rico, membre de la Real Academia Española, expert cervantí i responsable de l'última edició del Quixot. Rico explica així quin serà el seu propòsit en aquesta xerrada.

Francisco Rico

Vull explicar perquè tot el món està d'acord amb que el Quixot és un llibre tan bo.


L'acte coincideix amb el quart centenari de la publicació d'una de les obres més importants de la literatura universal, el Quixot. Francisco Rico ha estat, precisament, el responsable de l'última edició d'aquesta obra, en la qual ha aportat certes novetats que la fan més propera al lector. Escoltem Francisco Rico.

Francisco Rico

Es pot trobar un text mes proper ja que es la finalitat bàsica d'una edició. Molts elements com notes, apèndix i il·lustracions per entendre millor el Quixot.


Francisco Rico ha afirmat que la millor forma per apropar la joventut a la lectura, en aquest cas al Quixot, és ensenyant a interpretar i explicant amb gràcia els passatges més destacats de l'obra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.