Nats Nus i Color podrien ser les pròximes companyies residents a Sant Cugat


  • Comparteix:

La tinent d'alcalde de Cultura assegura que les dues companyies estan arrelades a la ciutat i ofereixen propostes que poden ser complementàries

La tinent d'alcalde de Cultura assegura que les dues companyies estan arrelades a la ciutat i ofereixen propostes que poden ser complementàries

Les companyies de dansa Nats Nus, d'estil contemporani, i Color, de flamenc, podrien ser les pròximes companyies residents a Sant Cugat, dins la segona edició del programa de residències de dansa que promou la Generalitat. Des de l'Ajuntament han explicat que estan valorant la possibilitat de tirar endavant el projecte amb les dues companyies ja que les dues estan arrelades a la ciutat i ofereixen propostes diferents però complementàries.

L'objectiu d'aquest programa, que va néixer a finals del 2002, és oferir un teatre a les companyies de dansa perquè puguin tenir un espai fix on assajar i preparar els seus muntatges, i que a canvi, les companyies ofereixen tallers i espectacles a la ciutat.

Un cop acabada la primera edició d'aquest projecte, i durant la qual la companyia Metros de Ramon Oller ha estat resident a la nostra ciutat, ara Sant Cugat està estudiant la possibilitat de tenir dues companyies residents: la companyia Nats Nus, de Toni Mira, i la companyia Color, dirigida per Rosa Maria Grau. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha afegit que es tracta de dues companyies prou arrelades a la ciutat i que ofereixen propostes diferents però complementàries.

Àngels Solé

Totes dues estan arrelades a sant cugat amb projectes prou complementaris i interessants com per fer dos programes i això ben aviat es podrà acabar de tancar i resoldre definitivament.


I és que, d'una banda, la companyia Color es dedica al món del flamenc, amb pinzellades d'altres estils com pot ser el hip-hop. De l'altra, Nats Nus és una companyia principalment de dansa contemporània, que es defineix com a dansa-teatre i que incorpora a més una vessant dedicada als més petits, sota el nom de 'Nats Nens'.

En els propers dies està previst poder acabar de valorar i ultimar aquests convenis i les condicions de l'acord que regiran, en aquesta segona edició, el programa de companyies de dansa residents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.