Els Castellers avaluen poder utilitzar la futura seu del CMSC com a local d'assaig


  • Comparteix:

La colla local reclama però un local propi

La colla local reclama però un local propi

Els Castellers de Sant Cugat estudiaran l'oferta del Club Muntanyenc d'utilitzar la sala polivalent de la futura seu de l'entitat com a local d'assaig de la colla. De moment, des de la colla local veuen l'oferta amb bons ulls, però mantenen la reivindicació d'aconseguir un local propi, ja que si no, diuen, el grup casteller corre el risc de desaparèixer.

Els membres de la colla castellera de la ciutat han assegurat que estudiaran l'oferta del Club Muntanyenc de Sant Cugat, que els proposa utilitzar la sala polivalent de la seva futura seu, a la Rambla del Celler, com a local d'assaig.

Així ho ha assegurat Marc Maymó, un dels caps de colla, que remarca que de moment l'oferta està en una fase incipient però que les condicions d'aquesta sala sembla que s'adapten als requisits bàsics que necessiten els castellers per poder assajar. No abstant això, Maymó recorda però que l'objectiu final de la colla castellera és aconseguir que l'Ajuntament els cedeixi un espai propi per instal·lar la seu i el local d'assaig, ja que l'opció d'utilitzar el Celler Cooperatiu amb aquesta finalitat, diu Maymó, està paralitzada. És per això que l'alternativa que els ofereix el Club Muntanyenc es contempla bàsicament com un futur local d'assaig provisional.

Marc Maymó

Hem d'estudiar la proposta del CMSC d'utilitzar la sala polivalent de la futura seu d'aquesta entitat com a espai d'assaig. Igualment això seria de forma provisional ja que el que necessitem és un local pròpi.


Actualment els assajos de la colla castellera es realitzen al Pavelló Municipal de la ciutat, i encara que l'espai sigui adequat Maymó matisa que la situació no és l'òptima ja que la colla sempre està condicionada per les activitats que es porten a terme dins l'edifici.

D'altra banda, i pel que fa als seus objectius per aquesta temporada, els Castellers de Sant Cugat volen, sobretot, aconseguir nous membres i donar-se a conèixer més a la ciutadania. Per això, diu Maymó, es buscarà una major complicitat amb el públic i engegaran activitats participatives com el taller per adults que realitzaran al mes de juny a l'escola Pi d'en Xandri.

Marc Maymó

Tenim previst reforçar la complicitat amb el públic a les actuacions i engegar iniciatives de participació ciutadana. Al mes de juny farem un taller per adults a l'escola Pi d'en Xandri.


Les pròximes actuacions dels castellers tindran lloc el proper 29 de maig a la Garriga i el cinc de juny a Mataró, amb l'objectiu d'encetar una temporada alçant un castell de quatre de set.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.