Prop d'uns 200 santcugatencs gaudiran de l'Acampada Jove 2005 que organitzen les JERC a Sant Celoni


  • Comparteix:

Enguany es canvia la ubicació i l'acampada es farà a Sant Celoni i no a Arbúcies

Enguany es canvia la ubicació i l'acampada es farà a Sant Celoni i no a Arbúcies

Grups com Toy Dolls, Skatalà, Antònia Font o Mesclat junt amb cantautors com Lluís Llach o Feliu Ventura son alguns dels reclams de l'Acampada Jove que organitzen les JERC per mitjans de juliol. Després de nou edicions a Arbúcies, enguany es farà a Sant Celoni i els organitzadors esperen superar els 30.000 assistents de l'any passat, consolidant-se com el segon festival en nombre d'assistents dins dels Països Catalans, després del de Benicàssim.

Des de la secció local de les JERC, confien en consolidar els 150 assistents santcugatencs d'edicions anteriors i arribar fins i tot a les 200 persones. A més, al voltant d'uns 15 o 20 santcugatencs més participaran en l'organtització de l'Acampada, ajudant en diferents tasques. Ho explica el portaveu de les joventuts d'esquerra republicana, Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

En temes d'organització hi anirem unes 15 o 20 persones i pel que fa a assistents a l'acampada, esperem arribar als 200, consolidant la línea de creixement dels darrers anys


De l'edició d'enguany, Puigneró n'ha destacat principalment el canvi d'ubicació. Per primera vegada, i després de nou edicions a Arbúcies, l'acampada es trasllada a Sant Celoni, amb totes les avantatges que comportarà en serveis i instal·lacions. Escoltem Ramon Puigneró.

Ramon Puigneró

El trasllat a Sant Celoni, representa un salt qualitatiu molt important pel que fa al transport, ja que l'estació de Renfe està a deu minuts de l'acampada, i també pel que fa a les instal·lacions


Des de les JERC, a més, han volgut destacar el gran cartell musical amb que compta l'Acampada Jove, amb artistes de diferents estils com Toy Dolls, Rosendo, Lluís Llach, Antònia Font, o Skatalà entre molts d'altres. D'aquesta manera, des de les joventuts republicanes volen que l'acampada segueixi sent el referent dins del moviment independentista, i consolidar-se com el segon festival de música dels Països Catalans, després del de Benicàssim (Castelló).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.