El compositor rus Txaikovski protagonitza avui el concert de l'OBC al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El repertori combinarà la Simfonia número 5 i també l'obra 'La bella Dorment'

El repertori combinarà la Simfonia número 5 i també l'obra 'La bella Dorment'

L'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya torna avui al Teatre Auditori, sota la direcció de Xavier Puig. La formació, que visita la nostra ciutat cada temporada, oferirà aquest vespre un programa que combina la 'cinquena simfonia' de Txaikovski amb la composició 'La bella dorment', del mateix compositor rus.

El compositor rus, autor de joies musicals tan reconegudes com 'El llac dels cignes' o 'El trencanous', arriba aquesta nit al Teatre Auditori de la mà de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Una formació que visita regularment la nostra ciutat i que sempre aconsegueix satisfer les expectatives del públic santcugatenc. Així ho ha dit la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

És una orquestra habitual del Teatre Auditori i sempre ens deixen molt contents a tots. És possiblement la millor orquestra del país.


El concert d'avui al Teatre Auditori començarà puntualment a les 10 de la nit, amb un programa que combinarà la Simfonia número 5 i 'La Bella Dorment'. El preu de les entrades és de 21 euros i l'actuació té una durada prevista de 2 hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.