El Trade Center presenta una exposició d'art emergent


  • Comparteix:

La mostra ha estat seleccionada per la galeria ADN i compta amb el patrocini del despatx d'advocats Torras i Associats

La mostra ha estat seleccionada per la galeria ADN i compta amb el patrocini del despatx d'advocats Torras i Associats

El centre de negocis i serveis Trade Center ha presentat una mostra d'art contemporani jove, amb obres de 14 artistes catalans seleccionats per la galeria ADN de Barcelona. Sota el títol de 'Primera Mostra d'Art Emergent', l'exposició és el resultat de la col·laboració entre el món del galerisme i l'àmbit empresarial, amb el mecenatge del despatx d'advocats Torras i Associats.

Una exposició arriscada, el futur de l'art contemporani o les noves tendències de l'art més actual. Aquestes són algunes de les definicions que descriuen la mostra que ha presentat el centre de negocis Trade Center de Sant Cugat, que inclou obres de 14 joves artistes catalans.

L'exposició és el resultat de la col·laboració entre el Trade Center -que aporta l'espai físic de la mostra en coherència amb la voluntat dels seus responsables de vincular-se amb la vida cultural de la ciutat-, la galeria ADN de Barcelona i el despatx d'advocats Torras i Associats, que patrocina la iniciativa. Un dels socis del gabinet, Eduard Torras, explica que amb aquest mecenatge pretenen portar a la pràctica la noció de responsabilitat social corporativa.

Eduard Torras

Vam establir dins dels nostres horitzons poder col·laborar amb aquest tipus d'actes, amb el que avui en dia s'anomena la responsabilitat social corporativa de les empreses.


Les obres de l'exposició han estat seleccionades per la galeria barcelonina ADN, que ha volgut així donar una empenta als creadors joves, que sovint tenen dificultats per accedir als espais expositius. Un dels responsables de la galeria, Miquel Àngel Sánchez, ha destacat la importància de trobar nous espais, fruit de la col·laboració entre el món de l'art i el sector empresarial.

Miquel Àngel Sánchez

El model tradicional de galeria perd vigència i és imprescindible trobar vincles amb el món de l'empresa a través del patrocini. Aquesta mostra és una prova que la relació entre el món de l'art i l'empresa és viable.


De la seva banda, l'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat per aquesta iniciativa, que serveix per donar una empenta als artistes emergents del país.

Lluís Recoder

Darrera d'aquesta exposició hi ha la voluntat de recolzar artistes emergents del nostre país, artistes de qualitat, que necessiten una empenta. És molt lloable l'esforç que fan des d'ADN.


La voluntat del Trade Center i del patrocinador d'aquesta iniciativa, Torras i Associats, és donar continuïtat a aquest tipus de col·laboracions i programar en un futur noves exposicions per promoure les noves formes d'art contemporani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.