La Plaça de l'Om acull els espectacles de finals de curs dels alumnes de l'Escola Andança de l'Esbart


  • Comparteix:

Els grans han actuat aquest dissabte, mentre que els més petits ho han fet diumege al matí

Els grans han actuat aquest dissabte, mentre que els més petits ho han fet diumege al matí

L'Escola Andança de l'Esbart de Sant Cugat ha presentat aquest cap de setmana l'espectacle 'Andança a la plaça', una obra que ha servit per mostrat als santcugatencs els resultats dels tallers realitzats durant el curs. La plaça de l'Om ha estat novament l'escenari escollit, on els alumnes de l'escola, d'entre 3 i 18 anys, han pogut mostrar els seus progressos.

Grans i petits han omplert aquest cap de setmana la plaça de l'Om en els dos espectacles de cloenda de curs de l'escola Andança. Mentre els més grans, d'entre 12 i 18 anys demostraven aquest dissabte al vespre les seves habilitats tècniques en dansa tradicional i moderna, els més menuts han omplert el diumenge al matí la plaça ballant amb diferents cançons populars.

La Gata i el Belitre, el ball de la Civada i la Bolanguera han estat algunes de les peces que han interpretat els més petits, d'entre 3 i 9 anys, davant l'atenta mirada del públic assistent, entre ells, molts pares il·lusionats per veure els seus fills damunt de l'escenari. Han estat doncs, dues jornades intenses d'espectacle que la directora d'Andança, Sandra Casat, valora molt positivament.

Sandra Casat

Tothom ha acabat molt content, tant professors com pares i nens i estem molt agraïts del suport tant de les famílies, com del somriure dels nens, com de la gent que ho ve a veure.


Sandra Casat ha animat a tothom qui vulgui a apuntar els nens a l'escola de l'Esbart, que realitzarà tallers aquest estiu perquè aprenguin i es diverteixin ballant. Aquest ha estat l'acte final del curs de l'escola, tot i que alguns alumnes actuaran durant la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.