El Teatre Auditori acull representants d'institucions culturals d'arreu d'Europa


  • Comparteix:

El Centre Cultural de Sant Cugat ha participat aquest cap de setmana en unes reunions amb representants d'institucions culturals europees. L'objectiu de la trobada és crear un espai cultural europeu que arribi a públics més amplis.

La directora del Centre Cultural, Àngels Seix, ha explicat que es tracta d'un projecte a llarg termini, que pretén millorar el marketing de diferents àmbits culturals per arribar a nous públics:



Segons Seix, la trobada ha estat molt enriquidora per la diversitat de les cultures europees que han estat representades, i que en el futur es poden ampliar a altres països. Les sessions també han permès comparar l'activitat del Teatre Auditori amb l'experiència d'altres centres. Segons la directora del Centre Cultural, Sant Cugat compta amb un alt nivell d'ocupació, però encara s'han de millorar altres aspectes:



En relació a d'altres països europeus com França o el Regne Unit, la promoció cultural al nostre país es, segons ha explicat, molt escassa. D'aquí a mig any es farà una nova reunió d'aquesta xarxa europea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.