La Nit més Jove ret homenatge als Diables de Sant Cugat i ja mira a la Festa Major


  • Comparteix:

Esports, cinema, diables i barraques han marcat aquesta nova edició

Esports, cinema, diables i barraques han marcat aquesta nova edició

Sant Cugat ha tornat a viure, aquest divendres, una nova edició de La Nit més Jove amb les habituals activitats esportives i passis de pel·lícules. En aquesta darrera ocasió, però, el programa d'oci alternatiu de l'Ajuntament ha volgut participar de la festa dels 15 anys dels Diables de Sant Cugat i començar a preparar la propera Festa Major, amb un taller d'engalanament de les Barraques.

El cinema ha estat, en aquesta ocasió, un dels plats forts de l'aquesta última Nit més Jove. D'aquesta manera, l'Ateneu Santcugatenc ha acollit un cicle de cinema titulat 'El món, aquell gran desconegut', i on s'han projectat dos films: el curtmetratge 'Mines', de David de la Torre, i la pel·lícula 'Underground'.

La proximitat de la Festa Major i la celebració dels 15 anys dels Diables de Sant Cugat han marcat però bona part de les activitats d'aquest divendres, on no hi ha faltat les activitats esportives. Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Va torna a aplegar joves al Pavelló i va ser una activitat que va tornar a tenir molt d'èxit. I també destacaríem el taller de malabars que van fer els Diables de Sant Cugat junt amb el actes dels seus 15 anys


D'aquesta manera un grup de joves ha participat en un taller de decoració per començar a confeccionar el fons de l'escenaris de les Barraques. De cara a la programació de la Nit més Jove del mes de juny, encara s'ha d'acabar de concretar si s'inclourà dins la Festa Major o si, pel contrari, les activitats es desenvoluparan de manera independent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.