La Llar d'Avis de la Parròquia acull l'acte d'entrega de premis de la 23ena edició dels Jocs Florals


  • Comparteix:

'Renaixença' i 'Amor maduro' han estat dues de les obres premiades

'Renaixença' i 'Amor maduro' han estat dues de les obres premiades

La Llar d'Avis de la Parròquia ha acollit aquest dissabte l'entrega de premis de la 23ena edició dels Jocs Florals de la gent gran, organitzats per la pròpia llar d'avis de la residència, centres de dia i casal de Sant Cugat. Ana Maria Mateu i Maria Mercedes Ortega han estat les guanyadores dins la categoria 'Flor natural'.

L'obra 'Renaixença', d'Ana Maria Mateu, i 'Amor maduro', de Maria Mercedes Ortega han estat les guanyadores del premi 'Flor natural' en català i castellà respectivament, que s'han entregat aquest dissabte a la Llar d'Avis de la Parròquia. L'edició número 23 d'aquests Jocs Florals va comptar amb la participació de 30 avis, i s'ha atorgat 16 guardons, entre premis i accèsits. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha animat a la gent gran a llegir i escriure.

Lluís Recoder

Pel cap la millor medicina és la lectura i l'escriptura. Aquí tenim una mostra de gent gran que està en forma, posant-se davant d'un paper i expressant els seus sentiments


Durant l'acte s'ha atorgat, també, els premis viola a obres de tema religiós, els premis englantina, sobre la natura o el país, un premi per poesies de tema humorístics i dos premis per obres narratives de tema lliure. A la cerimonia d'entrega també hi ha assitit el regidor de Sanitat i Serveis Socials, Enric Tomàs, i el regidor de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Jaume Tubau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.