Aula de So ofereix tallers de jazz i música moderna


  • Comparteix:

L'Escola de música Aula de So comença avui les Primeres Jornades de Jazz i Músiques d'Avui. El cicle, que s'allargarà fins el proper 15 de juliol, inclou diversos tallers i seminaris de jazz i música moderna.

Una de les activitats més destacades és l'Escola de Jazz on s'impartiran classes col·lectives per alumnes amb coneixements musicals i professors de música, tot i que també es faran diferents grups en funció dels nivells.

Avui es s'inicien les classes de transició entre la música clàssica i el jazz per alumnes avançats, mentre que demà començaran les lliçons d'instruments de corda sud-americans.

Les classes inclouen batucada, patrons rítmics de la música cubana, guitarra, informàtica musical, repertori flamenc i arranjaments.

Aquest curs d'estiu no s'oblida dels més petits i dedicarà especial atenció a les classes d'iniciació per a joves intèrprets.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.