La galeria Pou d'Art inaugura la II mostra de treballs dels alumnes adults dels tallers


  • Comparteix:

A la mostra es poden veure 44 obres dels alumnes de la galeria

A la mostra es poden veure 44 obres dels alumnes de la galeria

La galeria Pou d'Art ha inaugurat aquest dissabte la segona mostra de treballs dels alumnes adults dels tallers de la galeria. La mostra compta amb 44 obres de pintura, ceràmica i il·lustració que els alumnes han anat fent durant aquest últim curs.

La figuració ha estat l'estil predominant d'aquesta segona mostra d'obres dels alumnes dels tallers de la galeria Pou d'Art, uns tallers dividts en categories depenent del nivell dels alumnes i que ensenyen les tècniques bàsiques per aprendre a pintar. Ja són set els anys que la galeria porta fent aquests tallers, els mateixos que aquest diumenge fa Pou d'Art, i per la seva directora, Maria Fabre, les obres exposades tenen un nivell altíssim.

Maria Fabre

Sempre quedem meravellats. Tot s'esforcen moltíssim, cadascú en el seu nivell


Els professors dels taller també fan una valoració molt positives de les obres exposades i de l'evolució dels seus alumnes, alguns d'ells nerviosos per ser la primera vegada que veuen les seves pintures exposades. Per l'artista Adolf, aquest és l'any en el que les obres tenen una major qualitat, i explica que l'objectiu bàsic dels tallers és aprendre les tècniques necessàries per tal que els alumnes puguin pintar allò que veuen tal i com ells ho veuen.

Adolf

S'intenta motivar l'alumne a que faci allò amb el que se senti més a gust, intentant trobar el seu propi estil


L'esposició es podrà visitar fins el proper 20 de juny. I un cop acabat aquest curs, la galeria Pou d'Art ja prepara els cursos per l'estiu, tant pels més joves com per adults, que podran aprendre i aprofundir en els procediments pictòrics, la ceràmica, el dibuix i la pintura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.