Set Teatre porta 'El Florido Pensil' al teatre de la Unió Santcugatenca


  • Comparteix:

L'obra d'Andrés Sopeña Monsalve ha aconseguit omplir el tetre de la Unió Santcugatenca

L'obra d'Andrés Sopeña Monsalve ha aconseguit omplir el tetre de la Unió Santcugatenca

La Unió Santcugatenca ha acollit aquest diumenge l'obra de tratre 'El Florido Pensil', versionada per la companyia Set Teatre del Club Tennis Nació Sant Cugat. Els sis actors a escena han representat durant prop de dues hores l'educació espanyola de postguerra en clau còmica.

La companyia Set teatre del Club Tennis Natació Sant Cugat ha portat aquest diumenge a la Unió Santcugatenca la versió catalana de Guillem-Jordi Graells de 'El Florido Pensil', una obra que caricaturitza l'educació espanyola dels anys de postguerra. El director de l'obra, Joan Llamas, explica l'argument d'aquest obra ja clàssica.

Joan Llamas

És l'escola de la posguerra, quan només es podia paralr en castellà, la cosa de la religió, de l'educació, la política, ... És una mica de caricatura, però és el que realment passava


L'obra ha estat oberta a tots els públics, tot i que els que van viure aquella època podran sentir-se més identificats amb els actors que interpreten els alumnes d'una escola tradicional d'aquella època. 'El Florido Pensil' ha aconseguit omplir el teatre de la Unió Santcugatenca, un teatre que té previstes moltes altres activitats per aquest mes de juny, com la final del concurs de grups musicals locals o el concert de la coral de la unió per la festa major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.