El segon cicle de 'Concerts joves' s'enceta amb una actuació del Cor Aglepta i un baix nivell de participació


  • Comparteix:

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que organitzen l'Ajuntament i diverses entitats, és programar concerts de música feta per i per a joves

L'objectiu d'aquesta iniciativa, que organitzen l'Ajuntament i diverses entitats, és programar concerts de música feta per i per a joves

El Cor Aglepta ha donat el tret de sortida, aquesta cap de setmana, a la segona edició del cicle de 'Concerts joves' que organitza l'Ajuntament amb diferents entitats del municipi. Tot i que, en aquesta primera actuació, no s'ha aconseguit omplir l'aula magna de l'Escola Municipal de Música, des del cor han fet una valoració positiva de l'experiència.

Amb l'aula magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels mig plena, el cor Aglepta ha estat l'encarregat d'inaugurar la segona edició del programa 'Concerts Joves' que organitza l'Ajuntament de Sant Cugat amb col·laboració de diverses entitats musicals del municipi.

El director del cor, Oriol Castanyer, ha valorat molt positivament el concert ja que, tot i que no s'hagi omplert tot l'aforament, per primera vegada han actuat sols davant el públic santcugatenc. Castanyer considera que tot i la falta de públic, els assistents han gaudit del concert, igual que ho han fet els 12 membres de la formació musical.

Oriol Castanyer

El concert va anar força bé la veritat és que teníem ganes de fer un concert a Sant Cugat nosaltres sols. La veritat que estem contents tot i que hem trobat a faltar una mica de públic però crec que la gent que va venir va disfrutar i nosaltres també.


Pel que fa al programa, el concert estava plantejat en tres blocs. El primer bloc estava composat de música religiosa, el segon bloc el van dedicar a la música típicament sud-americana i el tercer bloc estava constituït per música d'arreu del món i per una música més actual. Així ho ha explicat Oriol Castanyer.

Oriol Castanyer

Vem plantejar el concert en tres blocs diferents. El primer bloc era de música religiosa. El segon bloc era de mçúsica sudamericana i el tercer bloc consistia en música d'arreu del món.


Després d'aquesta actuació el Cor Aglepta està preparant ja el seu pròxim concert que se celebrarà al setembre dins els actes de les primeres jornades de cant coral a Sant Cugat. Segons ha avançat el seu director, Oriol Castanyer, la propera actuació la realitzaran conjuntament amb un cor hongarès considerat com un dels millors cors de veu de blanca del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.