ASDI celebra el final de curs amb una obra de teatre i un concert coral


  • Comparteix:

Al voltant de 100 persones han participat aquest dissabte a la festa de final de curs de l'Associació Pro-disminuïts Psíquics i Físics (ASDI). La jornada ha començat amb una obra de teatre que han preparat els alumnes al llarg d'aquest curs s'ha completat amb un concert de la coral i activitats per a tots els que han acudit a l'acte.

La festa de final de curs de l'associació ASDI s'ha celebrat aquest dissabte al mateix centre, a Valldoreix, i ha comptat amb la participació de molts dels familiars i organitzadors del centre.

L'acte ha començat amb una obra de teatre que han representat els nois i noies del centre. A més, nois i familiars han pogut gaudir d'una sèrie d'activitats programades pels organitzadors de la festa i han exposat alguns dels treballs que han fet al llarg del curs.

L'encarregada de lleure del centre, Mercè Martínez, ha explicat que ha estat una festa molt animada i ha destacat l'esforç que han fet els nois i noies per preparar l'obra. Martínez, a més, ha fet una crida a pares i familiars a que s'impliquin més en les activitats.

Mercè Martínez

Ha estat un esforç molt gran però encara necessitem que més pares i familiars que hi participin.


L'alcalde, Lluis Recoder, acompanyat pel regidor de Sanitat, Enric Tomás, ha participat en l'acte i ha destacat la feina tan important que fa ASDI a Sant Cugat. A més, Recoder ha afirmat que encara queden coses a fer a la nostra ciutat per tal de facilitar la vida a les persones discapacitades.

Lluis Recoder

S'està treballant per millorar però encara queden coses per resoldre.


Com a novetat del centre, la directora ha comentat que a partir de setembre està previst incorporar l'esport bòccia a les seves activitats. Aquest esport, molt semblant a la petanca, resulta de gran ajuda per als nois i noies discapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.