L'Escola Municipal de Música ret aquest vespre el seu homenatge a la desapareguda Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

El concert anirà a càrrec de professors i alumnes i començarà a les set de la tarda

El concert anirà a càrrec de professors i alumnes i començarà a les set de la tarda

Els professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música retran aquest vespre l'esperat homenatge a la soprano Victòria dels Àngels, que dóna nom a aquesta escola, i que va morir el gener passat. Per Joan Josep Gutiérrez, director de l'escola, es tracta d'un petit acte per testimoniar el respecte i admiració per la soprano desapareguda.

El concert d'homenatge a Victòria dels Àngels tindrà lloc finalment aquest vespre a partir de les 19 hores. En presència de molts dels amics i familiars de l'artista i de l'alcalde de la ciutat Lluís Recoder i de la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, els professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels oferiran un concert que inclourà una mica de tot i que pretén ser un senzill i sentit homenatge per part dels que formen part de l'escola. Ho explica el director de l'escola, Joan Josep Gutiérrez.

Joan Josep Gutiérrez

Vadir que si i aoferir un concert a benefici de l'escola queva servir per poder adquirir el pino de cua de l'aula magna. L sea il·lusió però hagués estat donar-hi classes, la qual cosa no va poder complir


Gutiérrez, a més, ha volgut destacar l'especial vinculació que a tenir l'artista desapareguda amb l'escola. Tot va començar, diu Gutiérrez, amb la relació professional entre uns professors de l'escola, que formen part del Quartet de Guitarres de Barcelona, i la soprano, en oferir plegats diversos concerts. D'aquí, va sorgir l'oportunitat de lligar el nom de Victòria dels Àngels a la nova escola de música de Sant Cugat. El si de l'artista a donar el seu nom a l'escola va iniciar tota la història.

Joan Josep Gutiérrez

Una mica de tot. Hi haurà pianistes, guitarres, veu, instruments de corda i la participació d'alumnes de música de cambra


Després del concert, que tancarà la coral de l'escola, i que està previst que duri al voltant d'una hora i mitja, s'oferirà una projecció de fotografies inèdites de la cantant acompanyades per temes musicals interpretats per ella mateixa i que servirà per tancar amb imatges la celebració en record de la soprano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.