El nou delegat d'Arts Plàstiques de la Generalitat destaca la importància de la Biennal


  • Comparteix:

El nou delegat d'Arts Plàstiques de la Generalitat, Josep Parera, ha destacat la importància de la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català dins la política del Departament de Cultura. Parera ha visitat la Tretzena Biennal, que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Segons ha explicat el nou delegat d'Arts Plàstiques, la Generalitat vol potenciar l'art contemporani català amb una doble estratègia. D'una banda, potenciant el Centre d'Art Santa Mònica de Barcelona, com a instrument de suport al Museu Nacional d'Art Contemporani. De l'altra, connectant els diferents punts artístics de Catalunya que estan impulsant l'art arreu del territori català.

Segons Josep Parera, això permetrà crear un discurs artístic català que reculli tota la feina que fan els diferents artistes, i connectar alhora amb els corrents culturals europeus. El nou delegat d'Arts Plàstiques de la Generalitat explica aquesta estratègia:

Josep Parera



Segons el nou delegat d'Arts Plàstiques, Sant Cugat és un d'aquests centres artístics que s'han de potenciar. Josep Parera ha destacat especialment la Biennal Mostra d'Art Contemporani Català com un dels punts de promoció artística més antics i importants:

Josep Parera

La Biennal és una de les mostres més importants.

La Tretzena Biennal Mostra d'Art Contemporani Català finalitzarà a Sant Cugat aquest diumenge,
i començarà el seu recorregut itinerant per divulgar les innovacions artístiques catalanes a altres poblacions de Catalunya i Andorra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.