L'Escola Municipal de Música s'omple per retre homenatge a la soprano Victòria dels Àngels


  • Comparteix:

L'acte ha comptat amb un concert a càrrec d'alumnes i professors de l'escola

L'acte ha comptat amb un concert a càrrec d'alumnes i professors de l'escola

Els professors i alumnes de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels han ofert un senzill homenatge a la soprano Victòria dels Àngels, acompanyats d'amics i familiars de l'artista. L'acte s'ha centrat en un concert amb les peces més destacades al llarg de la trajectòria musical de l'intèrpret i ha estat acompanyat de la projecció de fotografies familiars de la pròpia artista.

Amb una Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels plena de gom a gom, aquest centre ha volgut retre un senzill homenatge a la soprano que dóna nom a les instal·lacions. L'acte, que s'ha celebrat aquest dimarts, ha comptat amb un concert on s'han interpretat algunes de les peces més significatives per a l'artista.

En aquest sentit, alumnes i professors de l'Escola de Música Victòria dels Àngels han interpretat amb diferents instruments un programa amb peces d'autors molt vinculats a la figura de la soprano com Montsalvatge, Brahms, Mendelssohn i Mompou, entre d'altres.

El director del conservatori, Joan Josep Gutiérrez, que també ha participat al concert, ha explicat que la iniciativa pretén ser un senzill i sentit homenatge per part dels que formen part de l'escola.

Joan Josep Gutiérrez

Una mica de tot. Hi haurà pianistes, guitarres, veu, instruments de corda i la participació d'alumnes de música de cambra


L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde Lluís Recoder i de la tinent d'alcalde de Cultura Àngels Solé. Tots dos han coincidit en destacar la qualitat musical de Victoria del Àngels i la seva vessant humana. Escoltem l'alcalde Lluís Recoder.

Lluís Recoder

És una artista molt important des de tots els punts de vista. Qualitativament ha estat una soprano excepcional i humanament ha estat una gran persona. Es va guanyar l'afecte de les persones.


La soprano Victòria dels Àngels va apadrinar l'Escola Municipal de Música l'any 1992 i sempre ha estat molt lligada a la nostra ciutat. Va morir el passat mes de gener deixant una extensa carrera musical que la lliga als principals teatres i òperes del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.