'Tapas', 'Los chicos del coro' i 'Inconscients', al cicle de cinema a l'aire lliure de Valldoreix


  • Comparteix:

El cicle de cinema a l'aire lliure de Valldoreix torna un any més, a partir del proper divendres, amb projeccions de pel·lícules com 'Los chicos del coro', 'El gran golpe', 'Tapas', 'Bob esponja' i 'Inconscients', entre d'altres. Cada divendres de juliol i agost la plaça del Casal de Cultura de Valldoreix acollirà la projecció gratuïta d'una pel·lícula.

Després de l'èxit d'edicions anteriors, l'EMD de Valldoreix torna a organitzar el cicle d'estiu de cinema a l'aire lliure. Segons el vocal de Cultura de l'EMD, Josep Casadellà, el principal objectiu és l'entreteniment de tots tipus de públic. D'aquesta manera, es projectaran pel·lícules per als més petits com 'Bob esponja', èxits com 'Tapas' i produccions catalanes com 'Inconscients'. Ho explica Josep Casadellà.

Josep Casadellà

El primer és que s'ho passin bé amb un cinema que distreu i que té certa qualitat. També volem promocionar el cinema català.


Segons Casadellà, algunes de les projeccions també tenen un sentit reflexiu que busca que la gent pensi sobre els temes socials que exposen algunes pel·lícules del programa com 'Million dollar baby' i 'Hotel Ruanda'.

Josep Casadellà

No podien faltar, amb un govern d'esquerres, pel·lícules que fan reflexionar sobre temes que estan a l'agenda de les preocupacions socials. Un sobre l'eutanàsia i el cas de Ruanda.


El cicle, que es totalment gratuït, començarà el divendres 1 de juliol amb 'Million dollar baby' i s'allargarà fins el 26 d'agost, sempre a dos quarts d'11 de la nit. A la selecció de les pel·lícules han participat una comissió d'experts i l'entitat Valldaurex, que han prioritzat pel·lícules de qualitat i per a tot tipus de públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.