Una lectura teatralitzada de fragments del Quixot, principal novetat de la Festa Major de la Floresta


  • Comparteix:

El teatre, el cinema, els tallers, esports i les tradicionals paelles són els protagonistes de la Festa Major de la Floresta que enguany se celebra del 16 al 24 de juliol. Una de les principals novetats vindrà de la mà de l'Any del Llibre i la lectura amb la representació de fragments teatralitzats del Quixot a càrrec de l'Agrupació Teatral del districte. En conjunt, serà més d'una setmana d'activitats per tots els públics i tots els gustos.

Enguany la Festa tindrà un caire diferent, ja que s'afegeixen activitats noves a les ja tradicionals com són l'esport i les paelles. Les propostes començaran aquest dissabte, dia 9, amb una 'Jam Sesion' que se celebrarà al local de la UREF a partir de les 23 hores i que precedirà l'inici oficial de les festes, previst pel dia 16.

Un dels plats fort de la jornada arribarà el diumenge 17 de juliol a les 6 de la tarda, amb un recorregut pel bosc on es representaran fragments teatralitzats del Quixot , una activitat que s'emmarca dins l'Any del Llibre i la Lectura i que anirà a càrrec de l'Agrupació Teatral de la Floresta. Un dels responsables d'aquesta iniciativa, Àngel Lòpez, explica en què consistirà la representació.

Àngel López

És un recorregut, que farem en 5 parts, del Quixot, que comença quan el nomenen cavaller i té quatre parts més. Hi ha un recorregut que va d'un acte a un altre pels carrers del districte.


Una altra de les activitats que caracteritzaran aquesta festa major és la 'caminada per la Floresta' que tindrà lloc el diumenge 24 de juliol. Es tracta d'una marxa oberta a tothom que passarà per Can Busquets i la rierada i que tindrà uns 10 quilometres de recorregut. El tresorer de la comissió de Festa Major del districte, Xavier Sans, explica més detalls d'aquesta iniciativa.

Xavier Sans

És un recorregut de 10 quilometres amb varis controls. Comença diumenge a la tarda, quan el sol comença a amainar. S'ha buscat un recorregut ombrívol perquè no faci calor.


Altres novetats seran la sessió de cinema per a totes les edats que tindrà lloc divendres 22 de juliol a les 10 de la nit, dia en que se celebrarà un dels esdeveniments més esperats pel jovent. 'La nit jove'. Aquesta començarà a les 21 hores amb diferents concerts i hi haurà un concurs de graffiti nocturn, un altre de fotografia també nocturna i es clourà amb la tradicional xocolatada a la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.