Set escoles santcugatenques participaran en un programa d'innovació del departament d'Educació


  • Comparteix:

Cada centre rebrà 2.000 euros i desenvoluparà el projecte al llarg de tres anys

Cada centre rebrà 2.000 euros i desenvoluparà el projecte al llarg de tres anys

Un total de 7 escoles públiques de Sant Cugat iniciaran, a partir del curs vinent, diferents programes d'innovació organitzats pel departament d'Educació de la Generalitat. La finalitat d'aquests projectes és millorar la qualitat del sistema docent i adequar-lo progressivament a l'evolució educativa i social.

A partir del setembre vinent, i coincidint amb l'inici del curs acadèmic, un total de 748 escoles públiques d'arreu de Catalunya posaran en marxa un dels vuit programes que el departament d'Educació del govern català ha coordinat amb un pressupost de 10 milions d'euros. La responsable dels programes d'innovació, Rosa Cecurrún, explica així els objectius d'aquestes actuacions que impulsa la conselleria d'Educació.

Rosa Cecurrún

És un projecte que vol ajudar a innovar i canviar la manera de treballar, de relacionar-se i d'il·lusionar els mestres dels centres a recuperar el bagatge pedagògic de Catalunya.


Els 7 centres santcugatencs adscrits al projecte són els CEIPs L'Olivera, Turó de Can Mates, Gerbert d'Orlhac, Collserola i Pins dels Vallès, i els IES Arnau Cadell i Leonardo da Vinci. Cinc d'aquests set centres s'han adscrit al programa de llengües, mentre que els altres dos ho han fet al de medi ambient i al de salut.

L'IES Arnau Cadell és un dels que ha apostat pel programa de llengües. La seva directora, Maria Valls, explica en què consistirà aquest programa.

Maria Valls

Hem presentat un projecte que vol potenciar la llengua oral. En aquest sentit, es proposa que les classes s'enregistrin i els nanos editin gravacions..., i després es pugui veure amb DVD i trevballar de forma coordinada amb informàtica.


Cadascun d'aquests centres docents rebrà un total de 2.000 euros per comprar el material necessari i desenvolupar plenament el programa al qual s'hagi adscrit, que tindrà una durada de tres anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.