El cicle 'Lectura a la fresca' porta a la plaça Pep Ventura alguns fragments d'El somni d'una nit d'estiu'


  • Comparteix:

El cicle està organitzat pels Amics de 'Pedra i sang' i s'emmarca dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura

El cicle està organitzat pels Amics de 'Pedra i sang' i s'emmarca dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura

Els personatges de l'obra de William Shakespeare ' El somni d'una nit d'estiu' han cobrat vida en la segona 'lectura a la fresca', celebrada aquest dijous a la Plaça Pep Ventura i organitzada per l'associació Amics ' Pedra i sang'. Més d'un centenar de persones han gaudit de les lectures que han portat a escena un total de 14 actors.

Al llarg d'una hora i mitja els Amics de 'Pedra i sang' han representat la versió de Josep Maria Segarra d''El somni d'una nit d'estiu' de William Shakespeare dins el marc del cicle 'Lectures a la fresca' que celebren aquest mes de juliol.

Segons la presidenta de l'associació, Dolors Vilarasau, els 14 actors han fet una lectura dramàtica de l'obra adaptada, enfocada des d'un punt de vista radiofònic i davant un centenar un persones.

Dolors Vilarasau

El concepte de l'escenificació d'aquesta obra és radiofònic. Es una peça teatral que parla de la magia i de l'amor, ambientada també en una època més aviat estiuenca.


Vilarasau també ha destacat que la intenció de 'representar' aquesta obra ha estat la de recuperar la tradició de seure al carrer durant les nits d'estiu, i que per això han reduït la durada habitual de la peça teatral, de tres hores, a només la meitat.

Recordem que la darrera cita del cicle 'Lectures a la fresca' serà el proper dia 21, a la plaça Magí Bartralot, i que en aquesta ocasió l'obra escollida serà 'Antaviana' de Pere Calders.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.